ο καλός Ελληναράς στον κορονοϊό φαίνεται

Μέσα στην μπόρα βασιλεύουν οι ξερόλες . Τα διαβάζουμε στα κοινωνικά δίκτυα . Όλοι έχουμε άποψη περί των οικονομικών που είναι έκτακτης κατάστασης . Εύκολα καταλαβαίνεις που ψηφάει ο καθείς…Μέσα σε αυτούς και οι χάρχαλοι που έχουν κάνει σούπα τα οικονομικά τα ιατρικά τις συνωμοσίες τους μετανάστες τους ροκφέλερ …τους εξωγήινους τον καλό Τσιόδρα τον κακό μπρουτάλ Χαρδαλιά ( πολιτική προστασία είναι ο άνθρωπος όχι πρωινάδικο μαγειρικής πως κανελώνουμε το ριζόγαλο )

Κορωνοϊός: 46 νέα κρούσματα, 464 συνολικά - Χαρδαλιάς: Πειθαρχία ...

Μια τούμπα όλο το σύμπαν και ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τι έχει συμβεί στο πλανήτη. Όλοι οι νέοι κλεισμένοι στα σπίτια με τικ τοκ και ίνσταγκραμ να κράζουν τους μεγαλύτερους σε ηλικία μπαμπάδες, μαμάδες, παππούδες και γιαγιάδες να κάτσουν στα αυγά τους και να μην πάνε στην εκκλησία και στην λαϊκή…

Και οι άλλοι σαν έφηβοι επαναστάτες να αρνούνται να προσαρμοστούν στους κανόνες που θα οδηγήσουν στην έξοδο από αυτό το αγαπημένο βρομοVirus. Εδώ έχουμε φτάσει στο σημείο τα τζάνκια, οι γιαγιάδες και οι παππούδες να είναι οι μόνοι που κινούνται σε μια πόλη ζόμπι. Φτάνουν με αργά βήματα αφηνιασμένοι στο φαρμακείο και το σούπερ μάρκετ και πριν προλάβεις να τους αντικρύσεις αρχίσουν τα κοσμητικά επίθετά, τα καντήλια και τα σπρωξίδια, οσάν τα συγκρουόμενα της Σαλαμίνας.

the Greece project from air mag team on Vimeo.

Τόσα χρόνια κάτω από την μάσκα του παππούλη και της γιαγιούλας κρύβονταν ένας Hulk της Marvel. Και να που εν έτη 2020 μάθαμε πως ο μέχρι πρότινος Ελληνάρας, που ήταν κυρίως ηλικίας 18-50, δεν είναι μόνο αυτός. Πλέον φτάνει από το 0 μέχρι το 99. Τόσα χρόνια ζούσε κάτω από έναν μανδύα σοφίας το Hulk Ορκ, μα στην περίοδο του κοροναϊού έγινε η χημική αντίδραση και βγήκε από μέσα του. Καλωσόρισες λοιπόν μπαμπά, μαμά, γιαγιά, παππού, θεία και θείε και εσύ στο αγαπημένο πλέον όλων μας γκρουπ των Ελληναράδων. Ψυχραιμία αδέρφια. Ιομπόρα είναι και θα περάσει…. Ελπίζουμε αναίμακτα για όλους.

ελληνάρας

Γι’ αυτό μείνετε σπίτι. Προστατεύστε αυτούς που αυτήν την περίοδο αρνούνται σαν παιδάκια να προστατευτούν και σκεφτείτε ότι τόσο καιρό κάναν αυτοί το αντίστροφο. Μην τους κακολογείτε. Μας ξεπερνάει όλους αυτό που έχει γίνει. Υπομονή και αλληλεγγύη. Οι άνθρωποι φοβούνται πάντα αυτό που δεν το καταλαβαίνουν και αυτός ο φόβος τους μετατρέπει σε «τερατάκια». Άλλωστε όλοι πλέον είμαστε στο ίδιο γκρουπ Ελληνάρες μια ζωή.

Απάντηση

Search

Discover more from aIR MAGAZINE

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading