ο ιός θέλει και τους υιούς του ….

Στους απίστευτους χρόνους που ζούμε , υπάρχουν κάποιοι ηγέτες κρατών και μάλιστα μερικών ισχυρών κρατών που αποδεικνύουν το ρητό πως αν δεν σε βάζανε εκεί ( πρόεδρο , πρωθυπουργό κτλ ) δεν θα σε ήξερε ούτε η μάνα σου ….

Ξεκινάω για να μη παρεξηγηθώ απο τα καθ’ημάς . Ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης ανεξάρτητα οπαδικών πεποιθήσεων τα πάει μέχρι τώρα καλά …βέβαια το ζητούμενο για τον ίδιο είναι να ισχυριστεί αν έρθει κακιά κεραμίδα στην πορεία της νόσου πως έκανε και έπραξε ότι ήταν δυνατό …και σε αυτό μάλλον περνάει ..Γιατρός δεν είναι και είναι υπέρ του πως άκουσε μερικούς καλούς γιατρούς και ιδίως τον Νίκο τον Χαρδαλιά ( σου τρώω το σκωτοπλέμονο αν είναι να σωθούν οι πολλοί)  που να ναι καλά ο made in Harvard εθνικός μας λοιμωξιολόγος αλλά τα μέτρα που ζούμε οι απαγορεύσεις και ότι προκύψει βγαίνουν απο το μυαλό του σκληρού ( όπως πρέπει να είναι όλοι οι υπεύθυνοι πολτικής προστασίας ) υφυπουργού .

Παμε να δούμε όμως μερικούς λεβέντες και λεβέντισσες ανα τον πλανήτη που ναι για κλάματα ….

Ξεκινάμε απο τον πορτοκαλί πρόεδρο των ΗΠΑ …Ο τύπος προφανώς κατάφερε να περάσει το καροτέν για τα μαλλιά μέχρι την παρεγκεφαλίτιδα …

Αποτέλεσμα εικόνας για τραμπ μαλακιες

Ο πρόεδρος λοιπόν Τραμπ που αρέσκεται να ξευτελίζει ΑΜΕΑ ,μετανάστες , ξένους και γενικά ότι δεν του κάθεται από μικροφώνου στα επίσημα breafing του λευκού οίκου μια λέει πως υπάρχει μεγάλο θέμα και βάζει τη χώρα σε έκτακτη ανάγκη ρουφώντας 50 δις απο την FED την επόμενη αναφέρει πως δεν τρέχει κάστανο μετά πικάρει τους Κινέζους με τον τίτλο Kung flu ,διπλαρώνει Γερμανικές εταιρείες για να πάρει τις μελέτες για να φτιάξει εμβόλια ΜΟΝΟ για τη χώρα του ενώ ο covid – 19 έχει αρχίσει να καλπάζει σαν καουμπόι στις πολιτείες προεξάρχοντος της γειτονιάς του ίδιου του καροτί προέδρου την Ουάσινγκτον.Καλά τώρα σοβαρά αυτός ο τύπος έχει γυναίκα το τούμπανο τη Μελάνια ??

Συνεχίζουμε με τον πρόεδρο Μπένι Χίλλ της μεγάλης αυτοκρατορίας ( πανάθεμά τους) Μ Βρετανίας .

Αποτέλεσμα εικόνας για μπορις τζονσον ομηρος

Αφού η ηλικιακά παράνομη Βασίλισσα με του που έσκασε μύτη ο κορωνοιούλης πήρε τα μπογαλάκια της και την έκανε βουρ στην απομόνωση ενός απο τα κάστρα της στην Σκωτία ο ξανθομπούμπουρας πρωθυπουργός είχε τη φαεινή ιδέα να παίξει με την ανοσία της αγέλης ..όπερ αρρωστήστε ελεύθερα μέχρι να ξεσηκωθούν οι αληθινοί γιατροί του πραγματικά δυνατού συστήματος υγείας που έχουν και να του πουν θα ψοφήσουμε όλοι. Απο εκεί τη μια προσέξτε την άλλη είστε ελεύθεροι να αποφασίσετε κλειστά τα εστιατόρια ανοιχτές οι πάμπ και κυρίως τα σχολεία …( μόλις την Παρασκευή που πέρασε τα έκλεισε με νόμο) . Εν τω μεταξύ το μετρό συνεχίζει να σαρδελοποιεί τους πολίτες όντας τίγκα γεμάτο …Χαίρε Μπόρις οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν ..έτσι απλά !

Η γλυκειά και αγαπητή σε όλους τους Έλληνες Άντζελα απο την άλλη άφησε τον ιό να κόβει βόλτες στα πάρκα και τα εργοστάσια της χώρας γιατί εκεί βγαίνει ΧΡΗΜΑ και όπως ξέρουμε το χρήμα είναι ο πραγματικός εραστής τύπων σαν χερ Σόιμπλε της καγκελάριου Μέρκελ και πολλών άλλων Φρίτς πονταρωντας πως η χώρα έχει επάρκεια κλινών ΜΕΘ

Αποτέλεσμα εικόνας για μερκελ γελια

..όταν όμως άρχισαν τα καπουτ πολιτών και ήρθε η πληροφορία απο τους γιατρούς πως ίσως σε μερικούς μήνες δεν θα έχει σημασία αν θα έχουμε χρήμα γιατί δεν θα υπάρχουν πολίτες να το κουβαλάνε …πλακώθηκε στις καραντίνες ..στα μέτρα , βγήκε και βόλτα είμαι κεφάτη ψωνίζω απ του Βερόπουλου μιμούμενη τον παικταρά τον ευρωβολευτή μας ( ονόματα δε λέγω μη παραξηγηθούν και οι ροζ της ομάδας ..έτσι) τέλος πάντων φράου Μέρκελ εδώ λέμε τα σάβανα δεν έχουν τσέπες μωρή.

Ο Ισπανός Σάντσεθ ( το θ να μη ξεχνάμε ) παραδέχτηκε τουλάχιστον οτι τα έκανε μαντάρα

Αποτέλεσμα εικόνας για σάντσεθ και ποδέμος

…ίσως έπρεπε πιο πριν ίσως έτσι ίσως γιουβέτσι ..άσε ρε παλικάρι καλός για να παίξεις στις 8 λέξεις έτσι ομορφόπαιδο που είσαι ..αλλά ρε μεγάλε συγκυβερνάς με τον Καρανίκα της Ισπανίας και τους Ποδέμος ….είσαι σοβαρός τώρα ?

ο τιτάνας Κιμ της Β. Κορέας δεν έχει μάνα μου πατέρα μου να ένας Κοροναιός …..νόσησες  ? στα 10 μέτρα ο ιός ….μπαμ και κάτω με μυδράλιο …το θέμα είναι πως μαζί με τον ιό στήνεται και ο κουβαλητής του …

Αποτέλεσμα εικόνας για κιμ και όπλα

Όποιος πήγε Κίνα δε στέλνεται σε εκδρομή σε ζωολογικό κήπο για αναζωογόνηση κάνοντας την τροφή για τα κακόμοιρα τα αρκουδάκια τιγράκια κτλ… VIRUS = 0  και όποιος γουστάρει ας πει κάτι άλλο ..ο βήχας απαγορεύεται σε απόσταση 100 χλμ απο τον τιτανομέγιστο ηγέτη .

Για τον βραζιλιάνο Μπολσονάρο δεν ξέρω …η γιαγιά μου ας πουμε ήξερε απο έξω και την ανάποδη όλη την βίβλο και να την ψέλνει κιόλας ..αυτός ο Βραζιλιάνος πρέπει να έχει αποστηθίσει μέχρι και τις τελείες απο το meine Kampf του παιδικού του ήρωα …

Αποτέλεσμα εικόνας για μπολσοναρο κορονοιοσ

τώρα τι ψάχνεις βραζιλία για μένα ίσον μπάλα , ριβάλντο ροναλντίνιο πελέ και μπουτάρες στα καρναβάλια ..

Θα κλείσω με τον σουλτάνο ….Ρε τι γαμάτος τύπος ο Ταγίπ…αμα είχα κωλόμπαρο θα τον είχα νούμερο ένα πορτιέρη νταβατζή κτλ/… Ο νέος ηγέτης των απανταχού ισλάμ μπαιλντί κατάφερε να πείσει και γω δεν ξέρω πόσα μιλιούνια αγράμματους στην χώρα του πως ο ιός εξαφανίζεται με κολώνια λεμονιού η οποία εξαφανίστηκε απο τα ράφια μαγαζιών μετά απο ουρές εκατοντάδων μέτρων . Πολλά μαργαριτάρια την ήπιαν κιόλας για να πιάσει καλά ..και τώρα μακάριοι απολαμβάνουν πιλάφια και 72 παρθέναι οι κύριοι ντολμάδες βέβαια. Όποιος τόλμησε να γράψει για κρούσματα δεν είμαι σίγουρος αλλά την έκατσε τη βάρκα ..

Αποτέλεσμα εικόνας για ερντογαν αστεια

Εδώ ο παικταράς πήγε να μιλήσει με τους θεσμούς ( πσσ τι γράφω ρε ) και είχε ειδικές κάμερες για να ανιχνεύουν τυχόν εμπύρετους κοντά του ( δε θέλω να σκέφτομαι τι μπορεί να έπαθαν όσοι είχαν αλλεργία ας πούμε ) . Δε λέω για τα όσα κάνει στα σύνορα αλλά μόνο το ότι λέει πως το τούρκικο DNA είναι ανίκητο από τους ιούς ( ποιο τούρκικο DNA ρε χαλβά ) με ξεπερνά …Βέβαια έβαλε σε καραντίνα την χώρα του ( αν τον ρωτήσεις ίσως σου πει πως έβαλε σε καραντίνα τον ιό) …Το πρόβλημα είναι πως δεν είναι τι μαλακίες αμολάει αλλά πως τον πιστεύουν εντός της χώρας του.

 

 

Απάντηση

Search

Discover more from aIR MAGAZINE

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading