Καμιά προσευχή για τους πεθαμένους

Απλά το μεταφέρω , δεν το ασπάζομαι , απλά μερικά στοιχεία , γεγονότα και ημερομηνίες είναι εντελώς πραγματικά και αληθινά

Το Covid 19 προκλήθηκε με διαφυγή  από  αμερικανικό εργαστήριο;

Είναι το προϊόν  πειράματος βιολογικού  εργαστηρίου  των ΗΠΑ;

Είναι το αποτέλεσμα ενός αποτυχημένου (όχι καλά ελεγχόμενου) πειράματος στον τομέα του βιοχημικού οπλοστασίου  που έλαβε χώρα πρόσφατα σε  αμερικανικό εργαστήριο στο Αφγανιστάν; Ορισμένες πηγές το ισχυρίζονται.
Λένε μάλιστα  ότι αυτός ήταν ο λόγος της αμερικανικής συνεργασίας με τους Ταλιμπάν μετά από 40 χρόνια  και η υπογραφή της συμφωνίας της Ντόχα τον  Φεβρουάριο που προέβλεπε την προοδευτική απόσυρση  των αμερικανικών στρατευμάτων .

Οι πρώτοι μολυσμένοι ήταν 67 Αμερικανοί στρατιώτες που υπηρετούσαν στο Αφγανιστάν. Αυτή η αναφορά χαρακτηρίστηκε από την CIA ως εμπιστευτική.
Αυτοί οι ίδιοι στρατιώτες αποστέλλονται στην Κίνα για να συμμετάσχουν ως μέλη της αμερικανικής αποστολής στους  Παγκόσμιους  Στρατιωτικούς Αγώνες  που διεξήχθησαν στην πόλη Wuhan στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου.
Κινέζικα δημοσιογραφικά δίκτυα  έχουν  κατηγορήσει τους Αμερικανούς “αθλητές” για την μετάδοση  του “ιού”. Οι ίδιες κινεζικές πηγές τονίζουν ότι οι Αμερικανοί Στρατιωτικοί αθλητές είχαν απροσδόκητα πολύ χαμηλά αποτελέσματα στους Αγώνες είτε λόγω της αδυναμίας τους από τη μόλυνση είτε και της ενδεχόμενης χρήσης τους ως «αθλητές » για τη διάδοση του ιού στο πλαίσιο ενός βιολογικού πολέμου κατά της Κίνας.

από πού προήλθε ο κορονοϊός

Οι πηγές προσθέτουν ότι οι κατοικίες των Αμερικανών στρατιωτών κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Wuhan ήταν πολύ κοντά  στην Αγορά  Huanan SeaFood, όπου σημειώθηκε το πρώτο κρούσμα .
Άλλες πηγές υποστηρίζουν ότι ορισμένοι από αυτούς τους στρατιώτες τελικά απεβίωσαν, και ότι η αμερικανική κυβέρνηση  κάλυψε τυχόν υποψίες των οικογενειών για το θάνατό τους  μέσω του “Κινεζικού Ιού”.

Λίγες ημέρες πριν από την αθλητική παρέλαση, η ύπαρξη κάποιου επικίνδυνου χημικού αερίου ανιχνεύθηκε από Κινέζο επιστήμονα  ο οποίος  εργάζονταν σε κινεζικά εργαστήρια. Κινέζοι ειδήμονες  σε συνεργασία με  υπηρεσίες ασφαλείας ανακαλύπτουν ότι η πηγή της  συγκέντρωσης χημικού αερίου ήταν  η αμερικανική στρατιωτική αποστολή. Οι αμερικανικές αρχές πιέζουν την Κίνα να μην προβεί σε οποιαδήποτε δημοσιοποίηση . Εκείνη τη χρονική στιγμή  οι κινεζικές αρχές επιλέγουν τη σιωπή καθώς ακόμα δεν έχει ξεσπάσει η επιδημία και τα θανατηφόρα αποτελέσματά της . Οι εξελίξεις θα είναι απρόσμενες…

Αφότου η Κίνα κατάφερε να δαμάσει  τον Κορονοϊό,  η Λαϊκή Δημοκρατία δια του Υπουργού Εξωτερικών, κατηγόρησε άμεσα τις Ηνωμένες Πολιτείες για τη δημιουργία  αυτού του βιολογικού όπλου. Στη συνέχεια, ο Trump χρησιμοποίησε τον όρο “κινεζικός ιός”.

Άμεσα βγήκε ο Kristian Andersen, αναπληρωτής καθηγητής ανοσολογίας και μικροβιολογίας στο Scripps Research και ένας εκ των συντελεστών του εν λόγω επιστημονικού άρθρου λέγοντας «Συγκρίνοντας τα διαθέσιμα δεδομένα αλληλούχισης γονιδιώματος για γνωστά στελέχη κορονοϊού, μπορούμε με βεβαιότητα να διαπιστώσουμε πως ο SARS-CoV-2 προέκυψε μέσω φυσικών διαδικασιών»

Πέραν αυτού, στην έρευνα (The proximal origin of SARS-CoV-2) συμμετείχαν επιστήμονες του Tulane University, του University of Sydney, του University of Edinburgh και του Columbia University.

Όλα αυτά τα ιδρύματα συμμετέχουν σε κοινό πρόγραμμα της υπηρεσίας Βιοτεχνολογίας του Αμερικανικού στρατού …όντως ιδιαίτερα τυχαία όλα αυτά

 

Ανεξάρτητες πηγές  ισχυρίζονται ότι η διαφυγή βιοχημικού αερίου που επεξεργάζονταν ως όπλο οι ΗΠΑ, προκάλεσε αυτόν τον πανθομολογούμενο “αόρατο εχθρό “, την ” ασύμμετρη  απειλή ” που διαδόθηκε ως μολυσματική ασθένεια,  μέσω αέρα,  εδάφους,  επιφανειών, σταγονιδίων, ανθρώπων (ασυμπτωματικών και μη).

Απάντηση

Search

Αρέσει σε %d bloggers: